Om app'en

KID P alias Jack Prince

Jeg er  17 år og arbejder hårdt for at udleve min drøm. I hverdage går jeg i skole og lærer at producere, mixe og masterere musik.

Glæden ved musik

Jeg laver musik, fordi jeg i en længere overgang har følt mig utilpas og kunne ikke helt finde ud af, hvad der egentligt var galt. Da musik var (og stadig er) min største fritidsinteresse, slog det mig en dag, at det nok havde noget med det at gøre. Jeg begyndte at tage det mere seriøst og lagde mærke til, at hver gang jeg arbejdede med det, forsvandt mine negative tanker og jeg kunne fokusere på noget der gjorde mig glad. Har det stadig sådan nu og arbejder hårdt for at lave en masse sange samt produktioner.

Inspiration

Forskellige ting motiverer og gør indtryk, meget afhængig af, hvad der sker omkring mig. Lige fortiden er jeg meget inspireret af den amerikanske rapper Ace Hood, men han er bare en af de mange kunstnere der sætter aftryk i min musik.
 
Jeg laver "Hip-Hop" eller "rap-musik" som nogle danskere ville kalde det. Producerer dog også mine egne beats og tracks, hvilket vil sige, at jeg komponerer dem på min computer og at jeg selv mixer vokalerne. De beats jeg producerer er alt fra noget med en loungeagtig feel med et hip-hop beat blendet ind til råt hip-hop.
 
Har lavet musik i 2,5 år og har produceret i snart et halvt.