Brug for hjælp?

Ungekompasset

Ungekompasset.dk er en digital GPS, hvor unge psykisk sårbare, venner og familie kan søge oplysninger om, hvor de kan gå hen for at få hjælp. Det er første gang, at både private og offentlige tilbud bliver samlet et sted.

Hvad finder du på Ungekompasset.dk?

Du finder bl.a. en søgedatabase, hvor du nemt og enkelt kan søge efter, hvad der findes af muligheder for hjælp og støtte der, hvor du bor. Du kan søge på alt lige fra nærmeste psykiatriske skadestue over støttegrupper, caféer, fritidsklubber, behandlingstilbud og til rådgivning og telefonlinjer.

Film, historier og diagnoser

På Ungekompasset.dk kan du også høre unge fortælle om, hvordan det er at leve med psykiske problemer samtog at få hjælp til at komme videre. Læs deres historier,  og bidrag evt. med din egen og find fakta-ark om psykiske lidelser.

Uddannelsesguide

Du kan også blive klogere på muligheder for støtte, hvis du er under uddannelse eller tænker på at gå i gang med en uddannelse. Ungekompasset har lavet en uUddannelsesguide med oplysninger om de forskellige muligheder, der er for hjælp og støtte, og hvem man skal kontakte for at komme i gang. Endelig finder du også gode råd til at komme godt gennem studiet.

Ungekompasset.dk